Пређи на главни садржај

Бади 3.1.0

· 2 минута читања
Дејан Велимировић

Драги корисници Бади платформе,

Са задовољством вас обавештавамо о најновијој верзији наше апликације - Бади 3.1.0! Ова верзија доноси узбудљиве функционалности које ће додатно унапредити ваше искуство у области електронске фискализације. Ево прегледа кључних измена:

- Нове функционалности

  • Праћење залиха робе (алфа)

    Једна од најважнијих нових функционалности у Бади 3.1.0 је увођење "Праћења Залиха Робе" у алфа фази развоја. Ова функционалност пружа вам могућност праћења и управљања залихама робе директно кроз нашу платформу. Сада можете уносити почетно стање, израђивати калкулације и аутоматски смањивати залихе приликом издавања фискалних рачуна.

    Молимо вас да имате на уму да ова функционалност још увек није доступна свим корисницима. Ако желите да је тестирате, слободно нас контактирајте како бисмо вам омогућили приступ и добили ваше повратне информације.

  • Измене приступа путем АПИ-ја

    У складу с вашим потребама, унапредили смо начин издавања фискалних рачуна путем АПИ сервиса. Додали смо могућност издавања авансних рачуна, додавања авансних уплата и затварања авансних рачуна. Ове измене олакшавају вашу интеракцију са системом, пружајући вам већу флексибилност и контролу.

    Документацију за приступ путем АПИ сервиса можете пронаћи на https://badi.rs/api-docs.

    Очекујте да ће ове измене оптимизовати ваш радни процес и омогућити вам брже и ефикасније управљање фискализацијом.

Како Ажурирати на Бади 3.1.0?

Ажурирање на најновију верзију Бади апликације је једноставно. У доњем десном углу апликације ће вам се појавити обавештење да је доступна нова верзија апликације. Све што треба да урадите је да кликнете на ово обавештење, и апликација ће се ажурирати на најновију верзију.

Закључак

Бади 3.1.0 представља нашу посвећеност сталном унапређењу и прилагођавању вашим потребама. Уверавамо вас да ћемо наставити доносити иновације које ће вам помоћи да ефикасније послујете и остварујете своје пословне циљеве.

Хвала вам што користите Бади - вашег поузданог партнера у пословању!