Skip to main content

Бади 3.1.1

· 2 min read
Дејан Велимировић

Драги корисници Бади платформе,

Са поносом вам представљамо најновију верзију Бади платформе - 3.1.1, објављену 19.12.2023. Ова верзија доноси значајна исправке грешака и унапређења која се тичу рефундација рачуна и праћења залиха робе.

- Исправке грешака

  • Износ готовине приликом рефундације

    Једна од проблематичних грешака коју смо уочили у претходној верзији се односи на износ готовине приликом рефундације. У неким случајевима, систем је постављао износ готовине на 0, што је представљало озбиљан проблем нашим корисницима. У верзији 3.1.1, извршили смо исправке које су ову грешку уклониле и омогућиле правилну обраду износа готовине при рефундацији.

  • Разне исправке процеса отпочињања вођења залиха

    Свесни смо важности ефикасног и прецизног вођења залиха за успешно пословање. У овој верзији, фокусирали смо се на уклањање грешака које су се јављале при отпочињању вођења залиха. То значи да ћете сада имати побољшан процес при уносу почетног стања залиха.

Како Ажурирати на Бади 3.1.1?

Ажурирање на најновију верзију Бади апликације је једноставно. У доњем десном углу апликације ће вам се појавити обавештење да је доступна нова верзија апликације. Све што треба да урадите је да кликнете на ово обавештење, и апликација ће се ажурирати на најновију верзију.

Закључак

Бади 3.1.1 је наш најновији корак ка бољем и савременијем пословању. Исправке грешака и унапређења процеса чине ову верзију неопходном за сваког ко жели оптимално управљање својим пословањем.

Хвала вам на поверењу и коришћењу Бади платформе!